Workshop presenteren

Volg een workshop presenteren en leer je verhaal ontspannen, duidelijk en authentiek over te brengen. Iedereen kan leren presenteren! Ook als je last hebt van spreekangst.

Tijdens de workshop presenteren leg ik iets uit over presentatietechnieken en spreekangst, maar al snel geef ik verschillende soorten oefeningen. Een theoretische basis maakt het presenteren vertrouwelijk; je hebt een bodem om op te staan. Als je prettig op de bodem staat, is het van belang om veel te oefenen. Daar help ik je natuurlijk bij door met je mee te oefenen en direct(e) feedback te geven. De oefeningen gaan over houding, stemgebruik, ademhaling, omgeving en publiek.

Met een universitair masterdiploma in Argumentatietheorie en Retorica op zak en veel praktijkervaring verzorg ik met veel plezier workshops presenteren. Of het nu gaat om het verminderen van je spreekangst, een voorbereiding op een belangrijke presentatie of het oefenen van een podiumperformance. Ik begeleid zowel individuen als groepen (maximaal 12 deelnemers) bij het verbeteren van hun presentatietechniek. Mijn werkwijze is persoonlijk en beheerst.

Potentiële sprekers met (hoge) spreekangst zijn van harte welkom, net als iedere andere spreker – ook voor een eenmalige opknapbeurt van vastgeroeste presentatietechnieken.

Wil je meer informatie? Of liever een afspraak maken? Stuur een e-mail naar a.vanwinkelhof@gmail.com of vul onderstaand contactformulier in.

Gerelateerde artikelen